Ágó és bandája

A világ legjobb floorball csapatának - mely tévedésből 2010 tavaszán kiesett a magyar másodosztályba - élete és dicsőséges újjászületésének története a kulisszákon innen és túl a bukástól az örök fényig! Valóság-show és sci-fi egyben, ahol bármilyen egyezés a valósággal koránt sem a véletlen műve!

Egy kis útbaigazítás

Ha nem tudod mi a floorball, akkor csússzon be neked van Bommel kattints ide.

Ha baromi hivatalos dolgokat akarsz olvasni a klubbról, akkor nyargalj el a hivatalos honlapra.

Ha nem tudod kik vagyunk mi, akkor olvasd végig az egész oldalt, de leginkább kezd az elején.

Ha pedig mindenképpen frankóra kapcsolatba akarsz lépni velünk, akkor kommentelj, vagy dobj egy mailt a maverick indamail-re, ahonnan a megfelelő helyre továbbítjuk a motyót, de legfőképpen gyere ki egy meccsünkre! / Kartal, Zsivóczky Gyula Sportcsarnok, Iskola tér 3./

Facebook oldal

Következő Bajnoki

Veszprém Lizards – Neumann-Kartal FSE

2010.09.05. 12:30

 

Veszprém, Stadion Sportcsarnok

Wartha V. u. 1-3.

A hét izéi...

A hét szavazása: 

Utolsó kommentek

Friss topikok

„A csapat jobban szeret téged, mint a rokonok vagy a feleséged.”


Mosollyal az arcomon ülök a gép előtt, sok emlék tör elő már az első karakterek leütésekor…vigyázat, emocionális sorok következnek! /Langyi zenének pedig bevágjuk a Coming Home-ot hozzá - _Maverick/ Legyen inkább Sena!_HorseMatty;)

 

Választható sportok az egyetemi faliújságon, 4-es busz, Stadion, a portás (talán Béla bácsi, aki a szesztől egy új, modern egyszerűsített nyelvet beszélt)…és a Wartha Vince utcai csarnok folyosóján két alak, ütővel a kezében/hátán. Valahogy így találkoztam először a veszprémi floorballal. Ángyán Tomi és Török András (később KurdJ), a két ikon várta a régieket és a friss húst edzésre, „hátha idén szerencsénk lesz a létszámmal” gondolatokkal.  Előbbi elszakadt a sporttól azóta, de személyének sokat köszönhet a királynék városának floorball csapata, utóbbi még ma is kirobbanthatatlan a Gyíkok csapatából. Akkor még nem tudták, de Veszprémben újra elindul valami (Holé, Boci, Zolika mint friss titánok) , az akkori brigád nagyon megszereti ezt a sportot, csapattá válik, és az évek alatt formálódik ugyan, de EL SOSEM TŰNIK!

 

Ez az eltörölhetetlen masszivitás és sport iránti szeretet, amivel nekünk Wombatoknak (de furcsa ezt leírnom a bevezető után) szembe kell néznünk most vasárnap (2010.09.05., 12:30) Veszprémben. Különleges meccs lesz ez minden szempontból, reméljük később a „Legendás Veszprém – Neumann” mérkőzésként fog bevonulni a floorball történelemkönyvébe. És hogy miért is, hát vegyük sorra:

·         Két eltökélt (a tabella elejére várt) csapat, az egyik megnyerte a másodosztályt, de elbukott az osztályozón, a másik csont nélkül bentmaradt volna, de a döntő meccseken alulmaradt a példamutató Dunaújvárossal szemben. Szezonnyitó meccsnek nem rossz!

·         A Wombatok kispadján először ül CSAK edzőként Ágoston mester/tanárúr/főnök/Zsoltibá/Zsolt.

·         A Lizards először kezdi meg a szezont hivatalosan játékosedzővel. (Kiss „Zozi” Zoltán)

·         Sokaknak (tippünk szerint lesz ilyen a Gyíkok oldalán is) ez lesz az első felnőtt bajnokija ezen a szinten

·         Holéczy Gergő és jómagam először játszunk „nevelőegyesületünk” ellen

·         Varga „Rutinos Róka” Miklós első mérkőzését játsza a Veszprém ellen. (ő, aki manapság is találkozik olyan régről ismert veszprémi játékossal a TF öregfiúk edzésen, akit még Kurdnak is ismeretlen)

·         Ki gondolta volna pár évvel ezelőtt Veszprémben, hogy a JeschDave-PapSharky-Zolika támadóhármas próbálja bevenni majd a hazai kaput.

·         Na és ne feledkezzünk el a két csapat korábbi túlfűtött összecsapásairól sem!

 

Vajon Kurd palánk melletti „tenyeresjobbrafonákvisszalábközött” cselei, vagy Sármány flikk flakk-ja lesz a meccs legszebb pillanata? Vajon egy félpályás „Bocigól”, vagy Petényi bombája perzseli meg a kapukat? Vajon JeschDave klasszikus levegőből-kapásból gólja dönti el a meccset, vagy Tölgyesi szólója? Meglátjuk…különleges mérkőzés lesz!

Kuba, Dave, Zozi és a többiek! Vasárnap találkozunk!

 

-->

Címkék: veszprém hazatérés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wombats.blog.hu/api/trackback/id/tr452268977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása