Ágó és bandája

A világ legjobb floorball csapatának - mely tévedésből 2010 tavaszán kiesett a magyar másodosztályba - élete és dicsőséges újjászületésének története a kulisszákon innen és túl a bukástól az örök fényig! Valóság-show és sci-fi egyben, ahol bármilyen egyezés a valósággal koránt sem a véletlen műve!

Egy kis útbaigazítás

Ha nem tudod mi a floorball, akkor csússzon be neked van Bommel kattints ide.

Ha baromi hivatalos dolgokat akarsz olvasni a klubbról, akkor nyargalj el a hivatalos honlapra.

Ha nem tudod kik vagyunk mi, akkor olvasd végig az egész oldalt, de leginkább kezd az elején.

Ha pedig mindenképpen frankóra kapcsolatba akarsz lépni velünk, akkor kommentelj, vagy dobj egy mailt a maverick indamail-re, ahonnan a megfelelő helyre továbbítjuk a motyót, de legfőképpen gyere ki egy meccsünkre! / Kartal, Zsivóczky Gyula Sportcsarnok, Iskola tér 3./

Facebook oldal

Következő Bajnoki

Veszprém Lizards – Neumann-Kartal FSE

2010.09.05. 12:30

 

Veszprém, Stadion Sportcsarnok

Wartha V. u. 1-3.

A hét izéi...

A hét szavazása: 

Utolsó kommentek

Friss topikok

"And I want to stand with you on a mountain

I want to bathe with you in the sea"

- PUMA hardchorus -

Mi vagyunk a csapat, bocsánat: „A CSAPAT”, akikért meg fogsz őrülni, akikért rajongani fogsz, akikkel együtt fogsz izgulni egy olyan sportág mezején vívott csaták közepette, amiről eddig még nem is hallottál. Mi vagyunk azok, akik képesek vagyunk heti x kilométert autózni Budapest különböző vidékeiről Kartal községbe, hogy a maroknyi néző – markaidhoz csatlakozó ujjaidon megszámlálható számú – keltette fergeteges hangulatban – a légy zümmögését is lehet hallani – megküzdjünk és kardélre hányjuk ellenfeleinket – feltöröljék velünk a csarnokot. Mi vagyunk azok, akik szabadidőnkben nem általunk közösségi tevékenységet folytatni a magyar floorball felemelkedése érdekében - maffiaszerűen kézben tartjuk a komplett magyar floorballt aljas anyagi indokokból -, mi vagyunk azok, akik a legnagyobb egyesület tagjainak mondhatjuk magunkat, mi vagyunk azok, akik számára csak ez a sport számít és semmi nem tántoríthat el minket az edzésektől – legfeljebb a barátnők, egy squash party, kerékbilincs, dugó, tanulnivaló, munkahelyi értekezlet, náthás aranyhal, spelling verseny (brékó brékó, hagyok időt… ). Mi vagyunk azok, akik edzőnk és spirituális vezetőnk, Ágó szavait minden körülmények közt égi mannaként szívjuk magunkba - egyik fülünkön be, másikon ki. Mi vagyuink azok, akik könnyedén sajátítunk el 100 meg 100 begyakorolt figurát is naponta - taktikai repertoárunk egy tengeriuborka védekezőmechanizmusaival vetekszik, tanulási görbénk pedig meredek mint Hollandia. Mi vagyunk azok, akik összetartásként lazításképpen felolvasást tartunk Goethe összes művéből egy pohár míves vörösbor mellett – szétcsapjuk magunkat a Morrisons 2-ben, vagy egy tanyabulin.

 

Mi vagyunk azok, akik nyilvánvalóan a legeslegjobb stílusban és legcéltudatosabb munkával küzdünk a ligában immár sok éve, és mégis, teljesen érthetetlen okokból a csillagok szerencsétlen állása és mindenféle összeesküvések miatt kiestünk idén tavasszal a másodosztályba – olyan távol voltunk a bentmaradástól, mint Tevez a leshatártól Mexikó ellen…

 

Így mi lettünk azok, akik újjá építik csapatukat, és vállat vállnak vetve az alapoktól indulva, a fiatalokkal feldúsítva igazi csapatként visszamasírozunk az ELIT Ligába. Mert ott a helyünk, mert oda tartunk, mert megérdemeljükaz idei teljesítményünkkel annyit sem érdemeltünk, mint az MSZP a választásokon – meg fogjuk érdemelni hibáink kiküszöbölésével.

 

Mi vagyunk azok, akik ott akarunk állni a hegy csúcsán, és úszni akarunk a dicsőség óceánjában, mi vagyunk azok, akik mindezt megosztjuk most veletek, és egymással is. Mi vagyunk azok, akik erre az oldalra mindenféle blőd videokat, meccskrónikákat, fiktív és valós eseményeket, edzés sztorikat, öltözői híreket, zenéket, pletykákat, egy szóval MINDENT fel fogunk tölteni, hogy ti is részesei lehessetek élő egyenes adásban a nagy feltámadásnak, és hogy mi is kiélhessük azt a borzasztó netfüggőséget és lájkolási, kommentenlési hajlamot, amivel meg vagyunk áldva, továbbá a csapategységet masszívabbra kovácsoljuk, mint azt maga Héphaisztosz tenné (igen srácok, lesznek ilyen kulturális poénok is...). Egy szóval, pontosabban jóval többel: mi vagyunk a Neumann – Kartall Floorball SE, a harcosok klubja, a botvívók csapata, a lelkes vízhordók egyesülete, a megtévedt vándorok, akik újra a csúcsra törnek, akik valami misztikus okból a "wombats" becenevet aggatják magukra, az élet császárai, a parkett örödögei, Ágó bandája! Mi vagyunk leszünk a legnagyobbak na, mondjuk ki, és ezen az oldalon agykontroll gyanánt ezt el is hitetjük majd magunkkal! :)

 

 

 

Címkék: intro bemutatkozás

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wombats.blog.hu/api/trackback/id/tr152147769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

R#8 2010.07.14. 11:30:29

A szöveg, mert talán nem mindenhol érthető:)
www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/5714/ganxsta-zolee-es-a-kartel/mi-vagyunk-azok-zeneszoveg.html

És ha már Ganxsta:
www.youtube.com/watch?v=56xM40e_zsw
Önmag/unkért:)/áért beszél!

_Maverick · http://newdeal.blog.hu 2010.07.14. 11:33:12

Zseniális találat Zé!!! És szép kiegészítés, be is rakom a post végére:)

_Maverick · http://newdeal.blog.hu 2010.07.14. 11:41:27

Ronny, neked nem kell admin meghívó? Vitathatatlanul meg van a kreativitás és a zenei ízlés:D

R#8 2010.07.14. 13:34:16

Akár, bár a csapat tekintélyes hányada egészen más területek felé orientálja érdeklődési körét:P
süti beállítások módosítása