Ágó és bandája

A világ legjobb floorball csapatának - mely tévedésből 2010 tavaszán kiesett a magyar másodosztályba - élete és dicsőséges újjászületésének története a kulisszákon innen és túl a bukástól az örök fényig! Valóság-show és sci-fi egyben, ahol bármilyen egyezés a valósággal koránt sem a véletlen műve!

Egy kis útbaigazítás

Ha nem tudod mi a floorball, akkor csússzon be neked van Bommel kattints ide.

Ha baromi hivatalos dolgokat akarsz olvasni a klubbról, akkor nyargalj el a hivatalos honlapra.

Ha nem tudod kik vagyunk mi, akkor olvasd végig az egész oldalt, de leginkább kezd az elején.

Ha pedig mindenképpen frankóra kapcsolatba akarsz lépni velünk, akkor kommentelj, vagy dobj egy mailt a maverick indamail-re, ahonnan a megfelelő helyre továbbítjuk a motyót, de legfőképpen gyere ki egy meccsünkre! / Kartal, Zsivóczky Gyula Sportcsarnok, Iskola tér 3./

Facebook oldal

Következő Bajnoki

Veszprém Lizards – Neumann-Kartal FSE

2010.09.05. 12:30

 

Veszprém, Stadion Sportcsarnok

Wartha V. u. 1-3.

A hét izéi...

A hét szavazása: 

Utolsó kommentek

Friss topikok

„Majd leülünk és megbeszéljük…”

-Ágó-

 

Felhasználjuk, hogy a weben kibrusztoltunk egy olyan pozíciót, hogy legalább a csapat tagjai mindenképpen olvasnak minket, így ezen a módon lehetőségünk akad a köz akaratának oly mértékű feltérképezésére, melyre egy edzés alkalmával nem feltétlen lenne mód – na persze nem mintha nem lenne ott mindenki, egyszerűen csak nem fecséreljük erre a drága időt. Felvetődik tehát a kérdés, hogy akarunk-é OB1/B-s edzést pénteken, melyet az Úr egyértelműen azért tervezett a hétvége és a csütörtök közé, hogy az ember ráhangolódhasson a 7. napon való megpihenésre és az azt megelőző szombati akármire, ergo semmiképpen sem komoly fizikai igénybevételre találtatott fel, vagy nem-é. A kérdésfeltevés módjával semmiképpen nem akarjuk sugallni a helyes választ, miként a szavazás lehetséges opcióival sem. Nyilatkozzatok hát meg! Ezt írtam tegnap, de azóta már tárgytalan. Tovább után megosztom veletek miért, és még egy ötlet következik!

 

 

Eldőlt, hogy az edzéseink az alábbi rendszerben zajlanak majd:

  • hétfő 19:00 - Neumann - OB1/B
  • szerda 19:00 - Kartal - OB1/B
  • csütörtök 19:00 - Neumann - női
  • péntek 19:00 - Neumann - OB2

Természetesen minden férfi edzésre mehet mind a két keret, a jelölés csak azt jelenti, mely gárda profilja lesz szem előtt tartva. Most péntektől már él a rendszer! És akkor jöjjön a többi info: 

Kiindulva a tegnapi edzést megelőző logisztikai problémákból, üdvözítőnek látnánk egy olyan felugró ablakos modult a blog hasábjain, melyben a gépjármű tulajdonosok tudnának nyilatkozni az autóik indulási pontjairól és az utasok bejelentkezhetnének. Az alábbi módon tudnánk ezt elképzelni:

 

1.      Regisztrálni kell és belépni a csapattagoknak.

2.      Mindeni vihet fel autót és indulási időt, pozíciót, továbbá az autóban lévő helyek számát.

3.      Egy másik oldalon lehet jelentkezni az utazásra, mégpedig a felvett autó mellett a fentieknek megfelelő számú négyzet egyikének bepipálásával, melynek következtében az autó utasai közt megjelenik nevünk és értelemszerűen csökken a négyzetek száma.

4.      Az sofőröknek jogukban kéne álljon bárkit bepipálni az előzetesen megbeszéltek szerint.

 

Természetesen fabatkát sem értünk a fentiek megvalósításához, így azt Sharky vagy Atis műértő kezeire bíznánk, csak egy vázlatos ötletnek szántuk. Elég a tökéletes minimál design, a hangsúly a funkción lenne!

 

Végére maradna a felhívás, miszerint mindenki, azaz MINDENKI, lassan írom, hogy mindenki megértse: M-I-N-D-E-N-K-I írhat a blogra és a Facebook oldalra, mert úgy lesz igazán faszipántos a cucc. A kezdeti lökés már megvan, de senki ne várjon egy vagy két embertől napi cikkarzenált.:) Különösen jó lenne, ha valaki klaviatúrát ragadna majd a női gárdából és az OB2-ből is, ellenkező esetben: aki kimarad, lemarad…

 

Live free, Play cool, Die hard!

 

Címkék: szervezés logisztika

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wombats.blog.hu/api/trackback/id/tr62246941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

balazs07 2010.08.26. 19:08:01

úgyalakult én twitterre való posztolást vállalok... :)

balazs07 2010.08.26. 19:10:09

úgyalakult én twitterre való posztolást vállalok... :)
süti beállítások módosítása