Ágó és bandája

A világ legjobb floorball csapatának - mely tévedésből 2010 tavaszán kiesett a magyar másodosztályba - élete és dicsőséges újjászületésének története a kulisszákon innen és túl a bukástól az örök fényig! Valóság-show és sci-fi egyben, ahol bármilyen egyezés a valósággal koránt sem a véletlen műve!

Egy kis útbaigazítás

Ha nem tudod mi a floorball, akkor csússzon be neked van Bommel kattints ide.

Ha baromi hivatalos dolgokat akarsz olvasni a klubbról, akkor nyargalj el a hivatalos honlapra.

Ha nem tudod kik vagyunk mi, akkor olvasd végig az egész oldalt, de leginkább kezd az elején.

Ha pedig mindenképpen frankóra kapcsolatba akarsz lépni velünk, akkor kommentelj, vagy dobj egy mailt a maverick indamail-re, ahonnan a megfelelő helyre továbbítjuk a motyót, de legfőképpen gyere ki egy meccsünkre! / Kartal, Zsivóczky Gyula Sportcsarnok, Iskola tér 3./

Facebook oldal

Következő Bajnoki

Veszprém Lizards – Neumann-Kartal FSE

2010.09.05. 12:30

 

Veszprém, Stadion Sportcsarnok

Wartha V. u. 1-3.

A hét izéi...

A hét szavazása: 

Utolsó kommentek

Friss topikok

„Lélektanilag rossz pillanatban kaptuk a gólt”

-Mészöly Géza-

 

Sajnos lélektanilag rossz pillanatban kaptuk a hírt, miszerint Yosef sérülése lényegesen komolyabb a vártnál. Ezt a fejleményt előirányozta már az is, hogy a nevezett testrész hirtelen átalakult mind színét, mind méretét tekintve egy jól fejlett padlizsánná, majd a szakorvos is megerősítette félelmeinket. A szélvészgyors védő sebességét némiképp lassítja majd pár héten át a valószínűleg szalagsérülés. A röntgen szerencsére azt mutatja, hogy az előzetesen vélt törés nem realizálódott, de így is 5-6 hétig kell nélkülöznünk az egykori válogatott védőt. A sors iróniája, hogy a komoly kárt egy teljesen ártalmatlan és zavartalan, labdarúgás közben bemutatott lépés során szenvedte el a peches játékos…

 

Nyilatkozatok az ügyben:

 

Ali al-Mahataraba klubba befektetni kívánó ománi sejk:

„Természetesen érzékeny veszteség Yosef kiválása, de egyelőre nem tervezzük átadólistára tenni. Piaci értéke amúgy is alacsony ilyen lábbal, de ha nem épül fel rohamos sebességgel, akkor el kell gondolkoznunk a jövőjéről, és még a téli átigazolási szezonzárás előtt be kell szereznünk egy svéd válogatott védőt, akár csak pár hétre is…”

 

H. Béla alias „A Tulok”vezérszurkoló, a formálódó B-közép, a Bad Boys Blue Ultras szurkolói csoport egyelőre egyszemélyes formációjának alelnöke:

 

Nem értük el, a hír hallatán a méltán híres Vadászban múlatta az időt könnyeivel küszködve.

 

Címkék: sérülés ali tulok

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wombats.blog.hu/api/trackback/id/tr542246968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HorseMatty 2010.08.26. 10:18:00

Akkor a tegnapi infó, miszerint csak 2 hét, fake?:S
Vagy csak az ellenfeleket vezetjük félre?:) (Ez esetben kéretik a kommentem töröltetni)

_Maverick · http://newdeal.blog.hu 2010.08.26. 14:06:20

@HorseMatty: Mint az AS meg a Marca, egyszerűen kibogozhatatlan, hogy mi az igazság:)) Most olvastam a blikk.hu-n, hogy Yosef délután különbenis egy jótékonysági DJ versenyen stagediving-olt és nem látszott sérültnek... A klub sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta az értesüléseket.

yosefvagyok 2010.08.27. 20:01:35

Köszönöm a postot, próbálok egy kis plusz információval szolgálni az érdeklődőknek:

Hétfőn sikeresen eljutottam a sportkórházba és röpke 2 óra várakozás (munkaidőben) után be is jutottam a dokihoz. Nagyon profi volt és megnyugtatott, hogy nincs komoly baj. Azt mondjuk nem mondta, hogy mi a baj, de 2 hét múlva már biztosan edzhetek.
Jelenleg a fizikoterápia áldásos hatásait élvezem és még nem tettem le róla, hogy Veszprémben már pályára léphessek.
A szerdai Kartali edzésre igyekszem már kocsival menni és valamit mozgolódni is.
süti beállítások módosítása