Ágó és bandája

A világ legjobb floorball csapatának - mely tévedésből 2010 tavaszán kiesett a magyar másodosztályba - élete és dicsőséges újjászületésének története a kulisszákon innen és túl a bukástól az örök fényig! Valóság-show és sci-fi egyben, ahol bármilyen egyezés a valósággal koránt sem a véletlen műve!

Egy kis útbaigazítás

Ha nem tudod mi a floorball, akkor csússzon be neked van Bommel kattints ide.

Ha baromi hivatalos dolgokat akarsz olvasni a klubbról, akkor nyargalj el a hivatalos honlapra.

Ha nem tudod kik vagyunk mi, akkor olvasd végig az egész oldalt, de leginkább kezd az elején.

Ha pedig mindenképpen frankóra kapcsolatba akarsz lépni velünk, akkor kommentelj, vagy dobj egy mailt a maverick indamail-re, ahonnan a megfelelő helyre továbbítjuk a motyót, de legfőképpen gyere ki egy meccsünkre! / Kartal, Zsivóczky Gyula Sportcsarnok, Iskola tér 3./

Facebook oldal

Következő Bajnoki

Veszprém Lizards – Neumann-Kartal FSE

2010.09.05. 12:30

 

Veszprém, Stadion Sportcsarnok

Wartha V. u. 1-3.

A hét izéi...

A hét szavazása: 

Utolsó kommentek

Friss topikok

"A Főnök olyan mint a TV2: szenvedélye a szórakoztatás…"

-TZ-

 

Sok mindent megtanultunk ma! Megtanultuk, hogy a holnaptól már könnyebb lesz mondat minden nem újra aktualizálódik, azaz mindig csak holnaptól lesz könnyebb! Megtanultuk, hogy 4*0,6 > 3, azaz gyorsan futva kevesebbet több mint többet kevesebbel. Megtanultuk, hogy ha a lépcsőre többesével ugrunk fel, attól még nem lesz kevésbé magas. Ugyanitt megtanultuk, hogy Yosef körül antigravitációs tér generálódik. Megtanultuk, hogy ha a Főnök azt mondja, hogy ez után a gyakorlat után bemegyünk a terembe, akkor még ez nem jelenti azt, hogy a gyakorlat után közvetlenül megyünk be. Belefér még oda azért pár felfutás. Tovább után egy adekvát szám, és még pár kis szösszenet, na meg egy szavazás!

 

A Főnök mindent kirázott belőlünk, így ennek örömére választottuk a Lordi-tól a Rock the Hell out of You című számot és küldenénk mindenkinek, aki szereti, meg Yosefnak.

 

A nap folyamán még azt is megtanultuk, hogy a vízszintes a vízszintessel néha bizony 20-30 fokos szöget is bezárhat. Persze miután az ember lefut 1002 közepes patak kört 10010112 %-os tempóban, felfut 1012-ször a 102. Emeletre, majd ezek után felszökdel még 10102-ször az 1.-re, ne lepődjünk meg ezen.

 

Ágó: - Vízszintesig a térdeket… Dave, az nem vízszintes!

Dave: - Persze hogy nem!

 

A rövid összefoglaló végén pedig most már tényleg kíváncsiak vagyunk, hogy melyik is volt a legnehezebb nap:

 

Címkék: futás lépcső lordi

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wombats.blog.hu/api/trackback/id/tr872219098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása