Ágó és bandája

A világ legjobb floorball csapatának - mely tévedésből 2010 tavaszán kiesett a magyar másodosztályba - élete és dicsőséges újjászületésének története a kulisszákon innen és túl a bukástól az örök fényig! Valóság-show és sci-fi egyben, ahol bármilyen egyezés a valósággal koránt sem a véletlen műve!

Egy kis útbaigazítás

Ha nem tudod mi a floorball, akkor csússzon be neked van Bommel kattints ide.

Ha baromi hivatalos dolgokat akarsz olvasni a klubbról, akkor nyargalj el a hivatalos honlapra.

Ha nem tudod kik vagyunk mi, akkor olvasd végig az egész oldalt, de leginkább kezd az elején.

Ha pedig mindenképpen frankóra kapcsolatba akarsz lépni velünk, akkor kommentelj, vagy dobj egy mailt a maverick indamail-re, ahonnan a megfelelő helyre továbbítjuk a motyót, de legfőképpen gyere ki egy meccsünkre! / Kartal, Zsivóczky Gyula Sportcsarnok, Iskola tér 3./

Facebook oldal

Következő Bajnoki

Veszprém Lizards – Neumann-Kartal FSE

2010.09.05. 12:30

 

Veszprém, Stadion Sportcsarnok

Wartha V. u. 1-3.

A hét izéi...

A hét szavazása: 

Utolsó kommentek

Friss topikok

- I don’t think he liked my moustache…

- Who does Dan?

- The ladies, Jack! The ladies!

 

Akkor meg is kezdeném az offolás offolását, mégpedig mi mással, mint a netről letölthető, üres órákat kitöltő, és az edzés elején az előző részek megbeszélése végett perceket elvevő filmsorozatok egy olyan üdítő gyöngyszemének reklámozásával, ami minden kétséget kizáróan kultikus darab lesz a team körében, ismerve a humorvilágot és az átlagos net előtt töltött órák számát. Bár továbbra is nagy szívfájdalmam, hogy a Wire és a Shield überzseniális sorozatait nem tudom kivel megbeszélni, de most találtam valami végtelenül egyszerű, mégis pont emitt briliáns habkönnyű szórakozást: The Good Guys! 

Az alap sztori egyszerű mint egy faék. Adott a feltörekvő, de végtelen szerencsétlen zsarugyerek – Jack Bailey - , akinek a karrierje kissé megrekedt. Emiatt társául beosztják a Starsky és Hutch vonalat követő végtelenül oldschool veteránt, Dan Starkot. Ő természetesen alkoholista, öntörvényű, szabályokat be nem tartó, és annyira oldschool, hogy annál jobban nem is lehetne, ja és minden áldozatot sunázna. Igazából a trailer is azt mondja, 3 főszereplő van: Jack, Dan és Dan bajsza. Ők ketten a rendőrség kiemelten fontos ügyeken dolgozó osztályán tengetik napjukat: a vagyon elleni bűneseteket göngyölítik fel. Érts: az eddigi 3 részben, amit láttam egy betört rágóautomata, egy ellopott páraelszívó, egy bedobott ablak. Persze ahogy Dan mondja: 

There are no small crimes, there are only small cops!

Így mindig kiderül, hogy az ügy valami nagy mögöttes képhez vezet el. Mindehhez részenként x óriási szöveg, hatalmas jelenetek, zseniális zenék – az, amint Dan a frissiben megvett sportjárgánnyal lassítva üldözőbe veszi a menekülőket a Thunderstruck zenéjére, priceless! - és egészen fantasztikus, a Ravasz, az Agyat idéző vágások társulnak. Sajna csak néhány trailert találtam, meg egy rész első 10 percét – már a főcím megéri – de talán ennyi is meggyőző lesz. Higgyétek el, megéri!

TZ visítva fog röhögni rajta, Ronny-nak alap hogy bejön majd a zene és a vágások, ZS-nek bejön majd Dan alpári stílusa és csajozós szövegei, Schau bírni fogja a dumát, egyszóval tuti siker! Let’s download, és edzőtáborra remélem már mindenki fejből vág Dan Stark életbölcsességeket. Ja, itt egy sorozatjunkie értékelés!

 

Let's bust some punks!

 

Címkék: sorozatjunkie promo

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wombats.blog.hu/api/trackback/id/tr732151087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Maverick · http://newdeal.blog.hu 2010.08.04. 13:48:10

@HorseMatty: Jézus... lenyűgöző!

Megjegyzem a Good Guys tegnapi részén megint a könnyem folyt kis híján:D

R#8 2010.08.04. 22:46:00

@HorseMatty: Atya ég! Azért ez már valahol kicsit fájdalmas... Ez valami komoly, vagy ez miaz???
süti beállítások módosítása