Ágó és bandája

A világ legjobb floorball csapatának - mely tévedésből 2010 tavaszán kiesett a magyar másodosztályba - élete és dicsőséges újjászületésének története a kulisszákon innen és túl a bukástól az örök fényig! Valóság-show és sci-fi egyben, ahol bármilyen egyezés a valósággal koránt sem a véletlen műve!

Egy kis útbaigazítás

Ha nem tudod mi a floorball, akkor csússzon be neked van Bommel kattints ide.

Ha baromi hivatalos dolgokat akarsz olvasni a klubbról, akkor nyargalj el a hivatalos honlapra.

Ha nem tudod kik vagyunk mi, akkor olvasd végig az egész oldalt, de leginkább kezd az elején.

Ha pedig mindenképpen frankóra kapcsolatba akarsz lépni velünk, akkor kommentelj, vagy dobj egy mailt a maverick indamail-re, ahonnan a megfelelő helyre továbbítjuk a motyót, de legfőképpen gyere ki egy meccsünkre! / Kartal, Zsivóczky Gyula Sportcsarnok, Iskola tér 3./

Facebook oldal

Következő Bajnoki

Veszprém Lizards – Neumann-Kartal FSE

2010.09.05. 12:30

 

Veszprém, Stadion Sportcsarnok

Wartha V. u. 1-3.

A hét izéi...

A hét szavazása: 

Utolsó kommentek

Friss topikok

Ágó az edzés kezdete előtti eligazítás során:

- A mai nap lesz a legnehezebb!

Viktor, tévedhetetlen jövőbelátással:

-F****, a tegnap volt!

 

A fentiekhez hasonló gyöngyszemek olyan sokaságát termelte ki a tegnapi gyötrelem a felkészülés király etapján, hogy a post gyakorlatilag csak idézetekből megtelhetne. Egyszerűen az agyműködés olyan csimborasszói kerültek felszínre a 3 kör futás és a lépcsőzés hatására, melyek mind szemantikailag, mind grammatikailag, de leginkább asszociációs tekintetben komolyan próbára tették a befogadó szerveket. Tovább után rövid elmélkedés a helyzeti energiáról, még néhány csodálatos gyöngyszem, igazolván, hogy a lépcsőzés fejleszti az őszinteséget, továbbá már itt a hasáb mellett mára is egy lépcsős-csajos kép, melyből nem csinálunk rendszert, mert mégiscsak tartsunk egy szintet úgy két arasszal a Blikk felett no, de a tegnappal kiérdemeltük (meg különben is, manapság csak így adható el bármi...):)

 

Zeneként ma a W.A.S.P dübörög. Egy pillanatra elgondolkodtunk, hogy talán időszerű már beütni a Kill, Fuck, Die örökbecsű darabbal, de végülis a tagadás és düh fázisa helyett a lelkesítés és csak azért is kitartás vonalat kívánjuk erősíteni, így szóljon a Never say die, ami nem kevésbé aktuális…

 

Kezdődött tehát az edzés a 3 patakkörrel, ami éppen 1 karikával, azaz 50%-al több mint a 2, vagyis 1,5-szer annyi. Erről tudna mesélni Endi, aki 2 körön lelkesen megfutotta az élbolyban saját egyik legjobb két körét, majd legszívesebben oxigénpalackra és csörlőre kötötte volna magát a folytatásra.

 

Na de nem is ez volt a pláne, hanem ami ezután jött. Lépcső… a lépcső megvár, nem rohan sehova, kérlelhetetlenül tornyosul előtted. Nem rövidül, nem hajol meg, csak magabiztosan tornyosul fölötted, és sajnos a Neumann anyagi helyzete nincs azon a szinten, hogy mindezt gépesítse… viszont a Mester ismét elsütötte, hogy jövőre lesz új padló… Ezt olyannyira komolyan vettük, hogy majdnem többen megsérültek a lépcsőn a beálló rekeszizom görcs miatt…

 

Riki: - Valakit fel kell vinni a lépcsőn?

Ágó: - Így van!

Riki: - Magamban nem tudok felmenni…

 

Pedig kellett… 20 forduló egy saját magunkkal azonos testsúlyú egyénnel a hátunkon. Irigykedve szemléltük pillesúlyú társainkat azokban a percekben, mikor higénikus módon összecuppant hátunkon a nedves a pólós víz. Felmerült a kérdés, hogy vajon a fáradtságtól elbódulva nagy frissen sprintelve esetleg elveszíthetjük az egyensúlyt, és ez esetben vajon mennyire biztonságos a háton csüngő potyautas helyzete:

 

Ponyó: - Aki a hátadon van, az életéért fog kapaszkodni.

Dave: - Nem az a kérdés, hogy miért kapaszkodik, hanem hogy hanyatt esek-e.

Ponyó: - Akkor előre dőlsz.

 

Ilyen egyszerű ez az egész. És valóban… De hiába minden trükk. Mert kedves gyerekek, ha egy m tömeget h magasra viszünk fel, akárhogy is számoljuk, akkor bizony az E=mgh energiát igényel, dőlhetünk akármerre… így könnyen adódik is, hogy Atis felcipelése jó 25%-al több kalóriát igényel, mint Yosef repítése. Ma valami más jellegű dolog következik, kíváncsian várjuk…

 

Zárójelben megjegyezzük, hogy Gombi lemaradt a tegnapi edzésről, ezzel egyrészt megtört saját egyéni rekord sorozata, másrészt lemaradt Csuvarszky mögött, harmadrészt Ponyó beérte a spelling-bajnokot.

 

Címkék: zene lépcső mester patakkör w.a.s.p.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wombats.blog.hu/api/trackback/id/tr912217009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sharky#54 2010.08.12. 15:00:16

Meddig keresgéltél, hogy ilyen lépcsős képet találtál? Vagy van gyűjteményed?:D
süti beállítások módosítása