Ágó és bandája

A világ legjobb floorball csapatának - mely tévedésből 2010 tavaszán kiesett a magyar másodosztályba - élete és dicsőséges újjászületésének története a kulisszákon innen és túl a bukástól az örök fényig! Valóság-show és sci-fi egyben, ahol bármilyen egyezés a valósággal koránt sem a véletlen műve!

Egy kis útbaigazítás

Ha nem tudod mi a floorball, akkor csússzon be neked van Bommel kattints ide.

Ha baromi hivatalos dolgokat akarsz olvasni a klubbról, akkor nyargalj el a hivatalos honlapra.

Ha nem tudod kik vagyunk mi, akkor olvasd végig az egész oldalt, de leginkább kezd az elején.

Ha pedig mindenképpen frankóra kapcsolatba akarsz lépni velünk, akkor kommentelj, vagy dobj egy mailt a maverick indamail-re, ahonnan a megfelelő helyre továbbítjuk a motyót, de legfőképpen gyere ki egy meccsünkre! / Kartal, Zsivóczky Gyula Sportcsarnok, Iskola tér 3./

Facebook oldal

Következő Bajnoki

Veszprém Lizards – Neumann-Kartal FSE

2010.09.05. 12:30

 

Veszprém, Stadion Sportcsarnok

Wartha V. u. 1-3.

A hét izéi...

A hét szavazása: 

Utolsó kommentek

Friss topikok

„B**** meg, ez rendesen ilyen nehéz?”

-B. Máté a medicinlabda megemelése közepette rátörő felismerés őszinte pillanatában-

 

Bizony az. Főleg ha előtte súlyzókkal kellett szökdelni, felülni és lábat emelni. Elérkezett a hét második napja, vele együtt pedig az armageddon is. Arra számítottunk, hogy a gumiszalag ma sorra kerül, így ez még csak enyhe felszisszenést váltott ki. Amikor be kellett fáradni a szertárba csoportonként egy medicinlabdáért, akkor valami megremegett bennünk. Amikor pedig fejenként 2db 4, azaz 4, együttesen 8 kilós súlyzót is vételeznünk kellett, akkor már csak annak örültünk, hogy nem kell az ugrálókötél…

 

/Quiet Riot: Feel the Pain, ez a mai zene:)/

 

…balga módon, ugyanis helyette a súlyzókkal pattoghattunk fejünk fölé lendítve azokat. Legyen elég annyi, hogy most megkaptuk. 6 edzés során elmélkedtünk azon, hogy vajon fog-e nehezedni, vagy az ismétlésszám nő-e majd. A válasz mind a kettő. És ma bizony már nem oly frissen és virgoncan tápászkodtunk fel az ágyakból – megelőlegezem ezt a kijelentést mindenkinek, kommentben lehet tiltakozni… -, de tudjuk, hogy ez jó! Vagy legalábbis jó lesz! Vagy valami… Játékra sajnos nem jutott idő, de így legalább nem zúztuk porrá önnön önérzetünket azzal, hogy nem bírjuk felemelni a 25 dekás ütőt és nem bírjuk lekezelni a vánszorgó bogyót sem.

 

Igazából csak az a sajnálatos, hogy a gyakorlatok közbeni fáradtság révén nem marad agyi kapacitás minden csodás szösszenet megörökítésére edzés közben, mert ellenkező esetben a komplett post kijönne nagy ívű idézetekből. Mától megpróbálunk jobban koncentrálni erre is.

 

A jó hír, hogy az infok szerint ma már a futás össztávja és irama is növekedni fog, hogy megfelelő állapotban jussunk el a termi eszközök helyzeti energiájának növeléséhez. Kitartás, még 3 nap! Lelkesítőként ott a mellékelt kép, amivel fel is dobtuk a magaslandát a kommentelőknek!:)

 

Címkék: zene edzőtábor súlyzó sunáznám

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wombats.blog.hu/api/trackback/id/tr972213630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HorseMatty 2010.08.11. 14:02:59

a két Sárki a kedvencem:D:D
én meg Schwarci mint Mr Olympia '70:)
süti beállítások módosítása