Ágó és bandája

A világ legjobb floorball csapatának - mely tévedésből 2010 tavaszán kiesett a magyar másodosztályba - élete és dicsőséges újjászületésének története a kulisszákon innen és túl a bukástól az örök fényig! Valóság-show és sci-fi egyben, ahol bármilyen egyezés a valósággal koránt sem a véletlen műve!

Egy kis útbaigazítás

Ha nem tudod mi a floorball, akkor csússzon be neked van Bommel kattints ide.

Ha baromi hivatalos dolgokat akarsz olvasni a klubbról, akkor nyargalj el a hivatalos honlapra.

Ha nem tudod kik vagyunk mi, akkor olvasd végig az egész oldalt, de leginkább kezd az elején.

Ha pedig mindenképpen frankóra kapcsolatba akarsz lépni velünk, akkor kommentelj, vagy dobj egy mailt a maverick indamail-re, ahonnan a megfelelő helyre továbbítjuk a motyót, de legfőképpen gyere ki egy meccsünkre! / Kartal, Zsivóczky Gyula Sportcsarnok, Iskola tér 3./

Facebook oldal

Következő Bajnoki

Veszprém Lizards – Neumann-Kartal FSE

2010.09.05. 12:30

 

Veszprém, Stadion Sportcsarnok

Wartha V. u. 1-3.

A hét izéi...

A hét szavazása: 

Utolsó kommentek

Friss topikok

„Jelszavaink valának haza és haladás!”

-Kölcsey Ferenc-

 

Írhatnék most a Veszprém erényeiről és gyengéiről. Felemlegethetném azt, hogy Kurd miként tud varázslatos dolgokat húzni, vagy Seti bombái veszélyesek lehetnek, netán hogy Boci is ott lesz a pályán, vagy hogy Tölgyesi tavaly hány gólt lőtt. Zolika hosszasan elemezhetné a csapat alapjátékát és figuráit, de nem fogjuk mindezt megtenni… Nem, mert ez nem erről szól most. Ez a meccs a hétvégén nem az ellenfélről szól… nem az a fontos, hogy ők hogy állnak fel, hogy ők mit akarnak csinálni. Ez a meccs nem csak egy meccs, sőt, még csak nem is csupán a szezonnyitás izgalmával átitatott „első” mérkőzés. Ez bizony a „beugró vizsga”, az alkalom, ahol megmutathatjuk, hogy mennyit is ért a munka, mennyit érünk együtt, és ahol letehetjük a névjegyünket! A meccs, ami megalapozhatja a szezonunkat, és aminek hangulata rengeteg mindenről határoz. Ami eldönti, hogy a második fordulóig tűkön ülve számoljuk a napokat, vagy legyintve, mélabúval tekintünk a versenynaptárra…

 

Egy osztállyal lentebb vagyunk, egy garmadával többen vagyunk, és egy küldetéssel többet cipelünk a vállunkon: visszajutni! Győzni! Mi több, elsőnek lenni! Csak ez lebeghet a szemünk előtt, semmi más, mert minden más gondolat csak a kudarc csírájának táptalajául szolgálna… Meg kell mutatnunk – nem másnak, hanem saját magunknak -, hogy igenis KÉPESEK vagyunk arra, amire képesek vagyunkés igen, szentül hisszük, hogy az előző mondatnak van értelme! A saját árnyékainkat kell átlépni, a saját korlátainkon túllendülni. A pumpáló adrenalint erénnyé formálni, az első felnőtt meccs drukkját pozitív, gyilkos energiává transzformálni, a másikba vetett bizalmat előtérbe helyezni, a játékvezetőt tökéletesen figyelmen kívül hagyni, csapatként kimenni a pályára és letenni a névjegyet:

 EZEK vagyunk MI! Ha kell a bajnoki cím, gyertek és vegyétek el!! Gyertek, mert ez nekünk jár, ez a miénk lesz! Nem 4 forduló múlva, nem tavasszal, hanem már most! Ha nyerni akartok, ezt kell felülmúlnotok!

 

A nagy menetelések nem márciusban kezdődnek, a nagy sikerek nem az 55. percben induló hajrával kerülnek kiharcolásra… Már a szezon elején lehet látni a csapaton, hogy hoppá, a srácok elkapták azt a bizonyos fonalat: még csikorog a gépezet, de ott a potenciál, ott van az elszántság a tekintetekben, ott van a feszülő ínszalag minden karban, és ott van a dobbanás minden szívben. Ha ez nincs meg, akkor már a kezdet kezdetén kódolva van a bukás…

 

Még pár óra, még egy este, aztán reggel már indul az autó. Becsomagolod a mezt, letörlöd az ütőt, sóhajtasz, beülsz, utazol, öltözöl… Dobog a lábad az öltözőben a padlón, elképzeled mi lesz, csak a szívverésed hallod, elhiszed, hogy kint 10000 ember vár a lelátón és hogy te vagy a legjobb játékos a posztodon a világon… aztán elhangzik a kiáltás, elszabadul az adrenalin áradat a véráramban és átlépsz a palánkon! Kezdődik! Kezdődik a szezon, amire emlékezni fogsz, kezdődik az ÉV, amiben részese leszel egy komoly sztorinak, kezdődik az az élmény, amire 5 éves korod óta vártál a nagy focimeccseket nézve a TV előtt!

 

Jelszavaink valának: bajnoki cím, feljutás, veretlen ősz!!! Ezzel kelj, ezzel feküdj!

 

Hajrá MI!

 

Címkék: veszprém szezonkezdet

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wombats.blog.hu/api/trackback/id/tr922270595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása