Ágó és bandája

A világ legjobb floorball csapatának - mely tévedésből 2010 tavaszán kiesett a magyar másodosztályba - élete és dicsőséges újjászületésének története a kulisszákon innen és túl a bukástól az örök fényig! Valóság-show és sci-fi egyben, ahol bármilyen egyezés a valósággal koránt sem a véletlen műve!

Egy kis útbaigazítás

Ha nem tudod mi a floorball, akkor csússzon be neked van Bommel kattints ide.

Ha baromi hivatalos dolgokat akarsz olvasni a klubbról, akkor nyargalj el a hivatalos honlapra.

Ha nem tudod kik vagyunk mi, akkor olvasd végig az egész oldalt, de leginkább kezd az elején.

Ha pedig mindenképpen frankóra kapcsolatba akarsz lépni velünk, akkor kommentelj, vagy dobj egy mailt a maverick indamail-re, ahonnan a megfelelő helyre továbbítjuk a motyót, de legfőképpen gyere ki egy meccsünkre! / Kartal, Zsivóczky Gyula Sportcsarnok, Iskola tér 3./

Facebook oldal

Következő Bajnoki

Veszprém Lizards – Neumann-Kartal FSE

2010.09.05. 12:30

 

Veszprém, Stadion Sportcsarnok

Wartha V. u. 1-3.

A hét izéi...

A hét szavazása: 

Utolsó kommentek

Friss topikok

„Kell e harc, kell még háború,

Szívünk szerint idetartozunk.

Kölcsönünk megfizetni, muszáj.”

-Kalapács-

 

Ma egy zanzásított egyveleg jön, melyben próbálunk arra fókuszálni, hogy a felkészülés során végképp fájdalmasan elfáradó megerősödött végtagjainkat, valamint elménket és lelkünket hol és mikét is pihentethetjük, regenerálhatjuk. Tovább után jön egy rövid mozi ajánló, hozzá pedig „némi” – értsd: két szekérderéknyi – kaja és végül arra az esetre, ha valaki megfáradt volna, némi ásványi anyag pótlási lehetőség vegyészmérnöki ajánlással!

 

A felkészülés 4. napja után összességében leszögezhetjük, hogy remekül alakulnak a dolgok! A csapat elszántsága nőttön-nő, a játék képe egyre jobb, helyenként már kísértetiesen emlékeztet egy floorball nevű sportágra. Az erősítő gyakorlatok egyre jobban pörögnek, és már majdnem mindenki beért 18 perc alatt a patak körről: közben Lovi 13:19-re hozta az aktuális rekordot, és a Dave-Yosef kettős is 14 perc alatt jár már. Ami a legörvendetesebb: a fáradtság növekedése és a hiányzási ráta nem mutat korrelációt, ami megfelelő mértékű kitartásról és elszántságról tesz tanúbizonyságot.

 

Némi keresgélés után megtaláltuk, hogy szezonunkat melyik magyar rock szám jellemezhetné a legjobban, és mind ritmusa, mind monumentális jellege, mind hangulata, mind szövege miatt Kalapács: Játsz velünk háborút című nótájára esett a választás, mint theme-song:

 

És akkor ne csak a munkáról legyen szó, jöjjön némi szórakozás a hétvégére. Baromira megéri moziban megtekinteni Nolan új filmjét, az Inception-t. DiCaprio ismét bizonyítja, hogy Top5-ös színész, messze már a Titanic nyáltengere, ami miatt sokan leírták. A film alapkoncepciója – álmokban mászkálás, és belső titkok ellopása a tudatalattiból – lehet sokakat zavar, de ha ezen felülemelkednek, akkor egy több mint zseniális, 150 perces, észvesztő utazás részesei lehetnek. A vágások, a zene, a látvány mind-mind lenyűgöző, de a film igazi érdeme, hogy mindez abszolút másodlagos a szövevényes sztori mögött és a pörgő események hátterében. Régen dobtak vászonra ennyire szórakoztató, egyszerre drámai és mégis látványos mozit! Jól jellemzi a helyzetet, hogy edzés után 2230-tól hajnali 1-ig nézve sem merült fel egy percig sem az elalvás vagy az unalom…

 

Ha pedig megéheznénk, akkor fel kell hívjuk a figyelmet egy teljesen jelentéktelen, kívülről talán nem annyira bizalomgerjesztő Gyros-osra a 8. kerület szélén: Fehér Nílus. Attól a látványtól, mely alapján azt hinnénk, hogy a Köjal nyílvesszőre kötve lőné csak be tisztes távolságból a felfüggesztési határozatot, egy pillanatra se riadjunk vissza. Hanem rögvest rendeljünk egy Gyros-pizzát… Összesen 1000 buznyák az ár, na de a termék: egy rendes nagyméretű, igen vaskos és ízletes, helyben sütött pizza-tésztára rácsapnak mintegy 3-4 gyrosnyi alapanyagot és az egészet jól megsütik. Még a felét megenni is kihívás, finoman fogalmazva megéri!


Nagyobb térképre váltás

 

Végül pedig azoknak, akik véletlenül úgy érzik, hogy vádlijuk kemény mint a sodrott acél, és merev mint egy beton oszlop. Ez bizony, ha túlmutat az izomláz során rendeltetésszerűen megjelenő fájdalmon, akkor Mg és Ca hiányra utalhat. A MagneB6 elég bevett termék a tünetek kezelésére, de a DM-ben hozzájuthatunk a Die gesunde pluss német névre hallgató termékekhez, melyek egyrészt olcsóbbak, másrészt hatóanyag tekintetében magasan rávernek a fent említett készítményekre. Az Mg tablettákból napi 2, de akár több is ajánlott lehet, melyhez még hozzácsaphatunk pár Ca-s pezsgőtabit, és mindjárt jobban elviselhető a még 3 sorozat. Én már egy hete tesztelem, mert múlt héten otthoni sportolás után kezdett mindenem fájni, és tényleg nagyon bejön a dolog!

 

Címkék: zene film kaja gyros vitamin

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wombats.blog.hu/api/trackback/id/tr212203481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

R#8 2010.08.06. 14:20:34

Ti ezen éltek, én meg jó kis itthoni koszton vagyok, napi kb 5 résznyi Family Guy-jal erősítem agysejtjeim tűrőképességét, valamint a tegnap előttömet fél órás hegyi túrával, 4,5 óra friss barlangi, ritkább oxigén tartalmú levegőben kúszás-mászással, préselőddéssel töltöttem el, tegnap pedig volt szerencsém részt venni egy kerti tó gyékénymentesítésében (a nem kevés (és ez által nem könnyű)iszapot tartalmazó gyökérzettel együtt kiadogatott növény talicskára rakása, eltolása és kupacra dobálása). Ma ahogy elnézem az időjárás tesz keresztbe a futásnak...
Nade hétfőtől elméletileg én is csatlakozom!
süti beállítások módosítása