Ágó és bandája

A világ legjobb floorball csapatának - mely tévedésből 2010 tavaszán kiesett a magyar másodosztályba - élete és dicsőséges újjászületésének története a kulisszákon innen és túl a bukástól az örök fényig! Valóság-show és sci-fi egyben, ahol bármilyen egyezés a valósággal koránt sem a véletlen műve!

Egy kis útbaigazítás

Ha nem tudod mi a floorball, akkor csússzon be neked van Bommel kattints ide.

Ha baromi hivatalos dolgokat akarsz olvasni a klubbról, akkor nyargalj el a hivatalos honlapra.

Ha nem tudod kik vagyunk mi, akkor olvasd végig az egész oldalt, de leginkább kezd az elején.

Ha pedig mindenképpen frankóra kapcsolatba akarsz lépni velünk, akkor kommentelj, vagy dobj egy mailt a maverick indamail-re, ahonnan a megfelelő helyre továbbítjuk a motyót, de legfőképpen gyere ki egy meccsünkre! / Kartal, Zsivóczky Gyula Sportcsarnok, Iskola tér 3./

Facebook oldal

Következő Bajnoki

Veszprém Lizards – Neumann-Kartal FSE

2010.09.05. 12:30

 

Veszprém, Stadion Sportcsarnok

Wartha V. u. 1-3.

A hét izéi...

A hét szavazása: 

Utolsó kommentek

Friss topikok

"Le van már fixálva, hogy melyik nap jön Babály?"

-Csongi-

Szomorú hírt kell közölnöm mindazokkal, akik már epekedve várták, hogy átadhassák a múltnak a tavalyi inga futás rekordokat – tehát az egész csapattal -: Babály Laci adminisztrációs teendői, és a kartali nagybecsű önkormányzattal való találkozása miatt nem tudja megejteni a felmérést, ennek következtében ma, miként azt tegnap jeleztem is, nem hogy 0-nál nagyobb valószínűséggel, de egyenesen p=1 bizonyossággal marad el a felmérés. Ergo, olyasmi a program mint tegnap: patak futás, majd teremben erősítés, majd hasonló mennyiségű játék a végén – pontosabban kicsit kevesebb, hogy a nyújtásra maradjon idő és rendben elhagyjuk az intézményt. Tovább után második nap és sorsolások!

 

Ami a tegnapot illeti: hát van honnan, és van hova… Az első erősítő nap alaposan megrostálta a wombatok mezőnyét. A patak körök elején Németh Balázs Levi Leipheimer legszebb robbantásait idézve zilálta szét a mezőnyt, és miként az ami Armstrongot, úgy ő a Lovi-Yosef-Dave triót vezette fel az első dombra szembeszeles szakaszra. Lovi aztán nem kegyelmezett, és 13:51-es idejével felállította az etalont, ami alighanem még a legendás vendégként edzegető Szekeres Mátyás tavalyelőtti idejét is átpasszolta a múltnak.

 

Az első napi bemelegítő jellegű erősítés épp az a mennyiség volt, ami még nem okozott izomszakadást, de azért már fájt, és rávilágított, hogy bizony iparkodni kell, ha megfelelő szintre akarunk kerülni. Mindenesetre továbbra is dicséretes a részvételi arány, és az elszántság, ezt kell fenntartani 3 héten át, hogy aztán még fokozzuk a szezonra.

 

A megfáradt végtagok a játékban természetesen kevésbé serényen mozogtak, de így is láttunk már floorballra emlékeztető jeleneteket… Keep it up Guys!

 

Közben elkészült a sorsolás és a menetrend. Fortuna ismét szájontörölt minket az MK-ban, és a hagyományok jegyében az ARES HC/Top Floor-t sodorta utunkba. Ez természetesen nem baj, mert az elmúlt években annyira okosan altattuk el őket, sőt: kiestünk a másodosztályba is, hogy végképp ne vegyenek komolyan minket, így pillanatig nem lehet kérdéses a meglepetésszerű továbbjutás.

 

A bajnokságban februárig 14 meccset játszunk, hosszú menetelésre készülhetünk hát, mint anno Hannibál. A naptárat itt megtaláljátok, miként a sorsolást is (férfi OB1/B, női, OB2 még nincs). A feltámadást Veszprémben kezdjük, és a győzelem itt sem lehet kérdéses, hisz miként ZS a Torpedo és Dave a WS ellen, úgy TZ a Veszprém ellen kell, hogy minimum 5 pontig jusson.:)

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wombats.blog.hu/api/trackback/id/tr102197880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sharky#54 2010.08.05. 12:49:42

én Babályt sunáznám!

R#8 2010.08.05. 13:34:41

@Sharky#54: Ennyire leengedted már a lécet vagy ennyire megvisel az edzés? Erre azért nehéz elfogadható magyarázatot adnod...:D

Sharky#54 2010.08.06. 10:31:24

mérges vagyok, mert nem volt inga(szakad a plafon). Ez elég elfogadható?:)

R#8 2010.08.06. 14:11:03

Mivel Főnök talán nem olvassa ezt, kijelenthetem, hogy nekem ez még kimaradt az életemből (hüpp-hüpp), de a hallottak alapján is nyugodtan mondhatom, hogy ok, elfogadom.
süti beállítások módosítása