Ágó és bandája

A világ legjobb floorball csapatának - mely tévedésből 2010 tavaszán kiesett a magyar másodosztályba - élete és dicsőséges újjászületésének története a kulisszákon innen és túl a bukástól az örök fényig! Valóság-show és sci-fi egyben, ahol bármilyen egyezés a valósággal koránt sem a véletlen műve!

Egy kis útbaigazítás

Ha nem tudod mi a floorball, akkor csússzon be neked van Bommel kattints ide.

Ha baromi hivatalos dolgokat akarsz olvasni a klubbról, akkor nyargalj el a hivatalos honlapra.

Ha nem tudod kik vagyunk mi, akkor olvasd végig az egész oldalt, de leginkább kezd az elején.

Ha pedig mindenképpen frankóra kapcsolatba akarsz lépni velünk, akkor kommentelj, vagy dobj egy mailt a maverick indamail-re, ahonnan a megfelelő helyre továbbítjuk a motyót, de legfőképpen gyere ki egy meccsünkre! / Kartal, Zsivóczky Gyula Sportcsarnok, Iskola tér 3./

Facebook oldal

Következő Bajnoki

Veszprém Lizards – Neumann-Kartal FSE

2010.09.05. 12:30

 

Veszprém, Stadion Sportcsarnok

Wartha V. u. 1-3.

A hét izéi...

A hét szavazása: 

Utolsó kommentek

Friss topikok

„Tudok egy munkát, ami jól fizet,

Ha nincs más hátra, nyiss tüzet,

Ha folyik, ne legyen a te véred,

Te leszel a főnök, ha megéred.”

-Tankcsapda-

 

Kedves Csapat, nyomorult pudingok, nyáron TV előtt elkényelmesedett gimnazisták és munkahelyen légkondi hiányában összeaszalódott dolgozó emberek!

 

Bizony, tudok egy munkát! Ahol folyni fog, ha nem is a véretek – bár kinek nincs hamisítatlan floorball tetoválása valahol a testén egy remekül felcsúszó ütőtől -, de a verejtéketek biztosan. Tegnap a Mester abban a kiváltságban részesítette csapatunk 97-esét, hogy az Árkádba invitálva megosztotta vele a felkészülés tervét, egy mappát benne a dokumentumokkal, és – áhitat, égi dicsfény, stb. – a kulcsokat. Vezetőnk ugyanis oldalbordájának szabadságolása okán a jövő hetet vidéken tölti strandolással és horgászattal kőkemény felkészüléssel. Erre az időre Dave a főnök, mindenki lélekben erre készüljön fel, és mentálisan nyugodtan szedje össze magát, hogy ne hétfőn este sújtsa le a Kedves Vezér távollétének sokkoló híre. Mert hétfőn találkozunk. Tovább után tudnivalók és menetrend! Let’s roll!

 

Elsőként kezdjük azzal, hogy a szezon nem az első meccs kezdősípszavával kezdődik, hanem az első edzéssel. Ezt aligha kell egy ilyen elkötelezett, tettrekész, motivált brigád fejébe verni, hisz csak természetes. Erről nem csapnánk át hosszabb litániákba, mert a szavakat előszeretettel bodorító góllövőnk hétfőn kezdésként nyilván megteszi majd Al Pacino-tól indítva, Mourinho-n át vezetve egészen Urbán Flóri magaslataig hágó motivációs beszédívvel…

 

Röviden a tényszerű lényegre szorítkoznánk. Az edzések időpontjai:

 

Augusztus 2. – 6., azaz jövő hét minden hétköznap 19:00-21:00, Neumann

Augusztus 9.-13., azaz az azt követő hét minden hétköznap 19:00-21:00, Neumann

Augusztus 16.-22., edzőtábor, Kartal, az utolsó nap Bata Laci Kupa!

 

Az első két hét erősítés lesz a teremben és a patak parton. Amivel mindenki készüljön:

  • Ütő: mert a végén lesz játék, ha megfelelő tempóban elvégezzük a gyakorlatokat
  • Kinti futócipő külön: mert a Neumann padlója igenis steril mint egy műtőasztal, és arra kosz nem kerülhet
  • A többi felszerelést – zsámoly, gumikötél, gumiszalag, torna bot, ugráló kötél, medicinlabda, kézi súlyzó – a cég biztosítja.

 

Érkezni 18:30-tól lehet, és kell is. Ekkor nyílik a szentély ajtaja, védőangyalunk, Ilonka néni jóvoltából. Az edzések hosszúak lesznek, és a végén játszani is szeretnénk, így követelmény a fenemód pontos érkezés, mert 19:00-kor kezdünk. Van egy faszipántos jelenléti ív, amelyet mindig ki kell majd tölteni – ez praktikusan névsorolvasással kezdődik majd, mert az egy dolog, hogy tudjuk egymás becenevét, de a vezetéknév dolog, hááát….:) - , aki nem 19:00-kor, hanem a nap későbbi szakaszában érkezik, az külön jelet kap Mesterünk kérésére – spelling verseny és barátnővel ünnepelt 38. hónapforduló természetesen kivétel…  Ez nem csak a vasfegyelem miatt fontos, hanem mert Ilonka haza kíván térni, így a végén sebtiben kell elhagynunk az ojjektumot (Plussz mivel nálam van a kulcs, és én sem akarok örökké ott szobrozni, így különösen lényeges lesz a gyors öltözés - Dave).

 

Hétfőn újra találkozunk, bemutatkozunk egymásnak, és játszunk egy jót átmozgató jelleggel, valamint beszélünk pár percet. Kedden Babály Laci érkezik elektromos ketyeráival és a jellegzetes hanggal: „Egy kicsit gyorsabban…”. A felmérést az edzőtábor végén megismételjük, hogy lássuk, milyen sokat is fejlődtünk ez alatt az idő alatt (nem, senkinek meg se forduljon a fejében, hogy most szándékosan alulteljesít, a Mester ennél rutinosabb:)).

Szerdától pedig a szokásos dolgok jönnek: 19-kor nyargalás a patak partra, majd jöhetnek a sorozatok a teremben. Aki késik, kimarad, az lemarad!

 

Utolsó fontos – de kibeba**** fontos – info: mindenkinek nyilatkoznia kell, hogy hány napra, hány kaját kér edzőtáborra, mert jövő hét elején le kell adni! Első nap nincs reggeli, utolsó nap nincs vacsi, minden más van, és állítólag jó lesz idén! Továbbá ha van olyan illető, aki tuti nem vállalja az U19, OB2, vagy bármilyen ligában való szereplést, az időben jelezze, hogy megkönnyítse a szelekciót. (Nem, nem ZS, meg se próbáld csak az OB2-t vállalni…)

 

Röviden ennyi lenne a helyzet, hétfőn tiszta fejjel, teli szívvel (Friday Night Lights copyright:)), duzzadó tettvággyal találkozunk!

 

Hajrá MI, a jövő most kezdődik el… !:)

 

Címkék: edzőtábor közérdekű tankcsapda mester

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wombats.blog.hu/api/trackback/id/tr522186711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balage55 2010.07.31. 19:57:29

Héé,a más isostárjának megivása az én resortom jó!! xD
süti beállítások módosítása